Serveis

 Les formacions que s’ofereixen, ja siguen en un format de curs, taller o xarrada, estan relacionades amb l’educació literària i visual i amb la promoció de la lectura i estan dirigides tant a infants i joves com a adults.

L’objectiu principal de totes aquestes es basa en la combinació d’exposicions teòriques de tot un seguit de continguts amb presentacions de materials, com ara àlbums il·lustrats, amb la finalitat clara d’aconseguir la implantació de pràctiques i espais de debat i de reflexió. Mitjançant aquestes dinàmiques, es pretén afavorir una construcció i un assoliment col·lectiu d’aquesta matèria. 

Finalment, tot i que es pot optar a un seguit de pràctiques ja dissenyades i tancades, a més a més, també hi ha opció de preparar i organitzar qualsevol proposta a mida de les característiques i exigències de qui ho sol·licite. 

Per a més informació o contactar amb mi, deixeu un comentari i en posaré en contacte amb vosaltres o escriviu un correu a clara@llibreriaillustrada.com

 

TALLERS

TALLERS PER A XIQUETS I XIQUETES

— Contacontes i taller de marcapàgines amb l’àlbum il·lustrat Llibret de falla*.

En aquest taller descobrirem la història particular d’un teuladí , qui es veu sorprés per l’arribada de la festa de les falles. Parlarem d’aquesta tradició popular valenciana i dels seus elements tradicionals des de la literatura infantil i, finalment, farem un marcapàgines relacionat amb aquest personatge tan simpàtic. 

*Amb la participació de la il·lustradora Cecilia Plaza.

— Contacontes i taller de la memòria amb l’àlbum il·lustrat Quan xiula l’avi.

En aquest taller s’explicarà la història d’un avi i un xiulet i es tractarà el tema de la malaltia i l’absència amb l’ajuda d’aquest relat il·lustrat. A partir d’aquest text, doncs, es busca connectar amb les experiències familiars de cadascun dels assistents i construir un relat personal, bé per escrit, bé en veu alta. Aquesta activitat necessita que els assistents porten un objecte personal que se’ls especificarà per avançat.

TALLERS PER A ADULTS

— Laboratori il·lustrat

Una il·lustració és molt més que una imatge artística. Una il·lustració és, principalment, una idea que vol ser comunicada. La comunicació visual i l’art, doncs, es barregen i treballen conjuntament sense que ens n’adonem en un àlbum il·lustrat. Per això, una bona imatge té la capacitat de conduir-nos més enllà dels confins de la lletra impresa. Aleshores, ¿és tan necessari aprendre a mirar? En aquest taller es reflexionarà sobre el llenguatge de la il·lustració i la seua capacitat de narració a partir d’exemples pràctics.

 

CURSOS

— A mirar también se aprende. Taller de crítica literária

Aquest és un taller virtual per aprendre a mirar i a llegir els àlbums il·lustrats a l’hora d’escriure una crítica literària fet amb col·laboració amb El sitio de las palabras.

DATA D’INICI: 4 de juliol

DURACIÓ: 4 setmanes

Més informació i matricula ací

A MIRAR TAMBIEN SE APRENDE 01.jpg

XARRADES

— “Il·lustrar la mort mitjançant l’àlbum il·lustrat” (Facultat de Ciències Socials i Humanes de Terol- Grau en Mestre en Educació Infantil, novembre 2016).

— “L’àlbum il·lustrat: una visita guiada” (Universitat d’Alacant- Grau en Mestre en Educació Primària, octubre 2017. Universitat d’Alacant- Grau en Mestre en Educació Infantil, març 2018).).

— “Descoberta de tresors: L’àlbum il·lustrat” (I Jornades Àlbum il·lustrat i escola– Una nit entre àlbums, Alzira, desembre 2017).

— “Il·lustrar la mirada” (I Jornades Àlbum il·lustrat i escola– Curs de formació, Las Naves, València, gener 2018).

— “La il·lustració per a infants” (Facultat de Filologia, Traducció i Interpretació, Universitat de València, febrer 2018).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s